Maak een keuze

… is het halve werk. Je hebt besloten om af te slanken? Goed bezig! Een gezond gewicht draagt bij aan een betere conditie, zowel geestelijk als lichamelijk. Met deze tips en adviezen ga je goed voorbereid van start en vergroot je de kans dat je succesvol afslankt.

 • Bedenk eerst hoeveel je af wilt vallen en wanneer je wilt beginnen.
 • Zorg ervoor dat je alle benodigde boodschappen in huis hebt.
 • Vertel de mensen in je directe omgeving dat je gaat lijnen. Zo heb je een extra stok achter de deur en kunnen zij een beetje rekening houden met je nieuwe lifestyle.
 • Om blijvend gewicht te verliezen / behouden en het jojo-effect te voorkomen, wil je na afloop van 12 weken ‘T Kan Minder niet terug vallen in oude gewoonten! Het na- traject ” T Kan Minder Support” is dan wellicht een goede optie voor jou!
 • Heb je ernstig overgewicht of gezondheidsproblemen? Raadpleeg dan eerst de huisarts voordat je begint met afslanken.

Heb je je streefgewicht bereikt? Gefeliciteerd! Nu moet je ervoor zorgen dat je ook op gewicht blijft. Als je weer terugvalt in je oude eet- en leefpatroon, komen de kilo’s er weer aan. Vaak zelfs nog sneller dan voorheen. Dit staat ook wel bekend als het jojo-effect.  Het na traject ”Support” is in het leven geroepen om je ook na het afslankprogramma te blijven ondersteunen.

 • Val niet terug in oude eetgewoonten na afloop van het afslankprogramma, blijf dus gebruik maken van de voedingslijsten, onze diëtisten zullen je persoonlijk advies blijven geven zodat je altijd voldoende en gezonde voeding binnen krijgt.
 • Ken je risicomomenten (bijvoorbeeld vakanties, feestjes, bedrijfsborrels, knabbel bij de tv)
 • Bedenk hoeveel tijd en moeite het je heeft gekost om gewicht te verliezen.
 • Geniet van een buitenkansje en pak meteen daarna de draad weer op.
 • Negeer opmerkingen van je omgeving als ‘Nu kun je toch wel weer gewoon eten?’ of ‘Doe niet zo ongezellig, neem ook wat!’ De manier waarop je nu hebt leren eten is normaal, zie het dus niet als een dieet maar een verandering in levensstijl.
 • Blijf je wekelijks wegen en weeg je steeds op ongeveer hetzelfde tijdstip. Ook wanneer je met ‘Support’ bent begonnen is wekelijks wegen verplicht.
 • Ben je onverhoopt toch weer iets te zwaar geworden? Schaam je dan niet en vertel het ons, alleen zo kunnen we je blijven helpen!

Help! Ik kom weer aan!
“Dat is vervelend, maar voorkom al te negatieve gedachten.  Ga rustig na wat de oorzaken zijn. Heb je teveel gesnoept of gesnackt? Beweeg je minder?  Vervolgens is het zaak om actie te ondernemen. Bespreek met de diëtisten, trainers, of coach wat er aan de hand is en samen kijken we naar een oplossing. Afvallen doe je niet alleen, dit doe je samen.

Alle deelnemers die meedoen aan het  afslankprogramma ‘T Kan Minder en het na traject Support worden wekelijks gewogen op onze Inbodyscan. Op deze manier krijgen we een goed inzicht in de lichaamssamenstelling van onze deelnemers. We kunnen na een bodyscan heel gericht persoonlijk advies geven waardoor alle deelnemers op het gebied van voeding en training het optimale uit zich zelf kunnen halen.

 

TEST IN 45 SECONDEN

Meet je vetmassa, spiermassa en lichaamswater in minder dan 1 minuut. Het enige wat je hoeft te doen is op de voetplaat te staan en de handelektroden vast te houden.

ZONDER SCHATTINGEN

Bij InBody maken we in de berekeningen geen gebruik van schattingen met betrekking tot geslacht of leeftijd. Door alleen naar de impedantie te kijken, kunnen we de tot de resultaten van de lichaamssamenstelling komen. Het is daarom niet nodig om gebruik te maken van empirische vergelijkingen of statistische data.

Compedfit App

Bij het afslankprogramma ‘T Kan Minder maak je als deelnemer gebruik van de Compedfit app, met deze app reserveer je  gemakkelijk op ieder moment van de dag jou weeg en trainingsmomenten. Na iedere weegmoment worden de resultaten  automatisch in de Compedfit App gezet.  Je kunt dus op ieder moment je resultaten en progressie inzien.

Wil je gebruik maken van de Inbody dan kun je een afspraak inplannen bij de balie of via de app. Ook niet leden zijn welkom om een afspraak in te plannen.

Kosten voor de analyze. €15,-

Inbody Scan: Zie waar je uit bestaat.

Wij zetten ons in voor jou.