Roy K.

Hallo mijn naam is Roy, getrouwd  en vader van twee prachtige dochters.

In 2008 ben ik als klant begonnen bij Sport en Lifestyle Oldambt en al snel werd ik werkzaam binnen het sportcentrum.

In de eerste periode bestonden mijn werkzaamheden voornamelijk uit het begeleiden van klanten in de krachtzaal, later werd ik opgeleid tot allround groepsles instructeur en gecertificeerd voedingsdeskundige.

In 2011 ben ik aangesteld als bedrijfsleider, en kreeg ik ook de administratie gedeelte aan mijn takenpakket toegevoegd.  Inmiddels zijn we al weer heel wat jaren verder en werk ik nog iedere dag met heel veel plezier bij Sport en Lifestyle Oldambt.

Met het programma ‘T Kan Minder bieden we een programma aan waarbij we mensen succesvol laten afslanken.

Afvallen is een uitdaging  en één van de belangrijkste factoren om succesvol af te slanken is je mentale mindset.  Door de intensieve begeleiding, op het gebied van trainen, voeding en coaching zorgen wij er met ons team voor dat iedere deelnemer met de juiste mindset, optimaal resultaat kan behalen.

Mede door de behaalde resultaten uit het verleden en mond op mond reclame van alle deelnemers groeit het programma de laatste jaren enorm aan populariteit. Desondanks de vele deelnemers die het programma volgen vinden we het als team belangrijk om de begeleiding klein en persoonlijk te houden, dit doen we dan ook door persoonlijke gesprekken voor / na een les of tijdens je weegmoment. Op deze manier weten we wat er in je om gaat, hoe je motivatie en mentale mindset is gedurende het traject en hoe we het beste uit je kunnen halen gedurende het programma.

 

 

Anne

Al meer dan 40 jaar ben ik, een enthousiaste zelfstandig ondernemer. Vanaf mijn 17e had ik mijn 1e karateschool. Binnen 2 jaar werd deze school uitgebreid naar 11 scholen in Nederland en Duitsland.

In mijn werk- en levenservaring heb ik ervaren dat er voor bijna ieder probleem wel een oplossing te vinden is. Sportcentrum Oldambt (voorheen sportcentrum Anne Delis) was de 1e sportschool in de 3 noordelijke provincies (1978/1979).

Om tot een oplossing is het vaak een kwestie van goede coaching en communicatie.

Voor wie ?
In principe kan iedereen die behoefte heeft aan een personal coach daar gebruik van maken . Waar kan iedereen gebruik van maken?

Persoonlijke coaching,of  begeleiding op fysieke coaching (met of zonder combinatie van Martial arts)  of 1:1  coaching voor ons afslank programma t”kan minder.

Contactgegevens:
Dhr A. Delis Tel: 06-53830647
Referentielijst
NLP Practioner/ NLP Master/Systemisch Werk/Familie Opstellingen
Coach ’t Kan Minder/Personal Fitness Trainer/Loopbaan coaching

Antje

Hallo,

Mijn naam is Antje Delis.

Al 40 jaar ben ik samen met mijn man eigenaar van Sportcentrum Oldambt.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

Pedagogische academie, fitness, aerobic instructrice, orthomoluculaire voeding adviseur, schoonheidsspecialiste, visagiste, klassieke rijkunst t/m niveau Z.

Door jarenlange ervaring help ik mensen graag met het bereiken van hun doel.ik vind het belangrijk dat de mensen in balans zijn,er goed uit blijven zien,gezond zijn en zich fit voelen,zowel op jonge als oudere leeftijd.

 

Ik geef altijd nog een aantal lessen per week.Deze lessen zijn voor iedereen instapbaar van jong tot oud. Onze oudste deelnemers zijn reeds de 80 gepasseerd.

 

Zazet

Hallo allemaal, mijn naam is Zazet Delis en ik ben 24 jaar oud.

Op de vrijdagavond en de zaterdagochtend geef ik de lessen in de kooi en dit doe ik met ontzettend veel plezier. Naast het feit dat ik gecertificeerd ben om begeleiding te geven heb ik veel ervaring omdat ik zo ongeveer tot het interieur behoor.

De sportschool is letterlijk mijn huis en daarom wil ik dat mensen zich hier thuis voelen. En dat is met dit programma snel haalbaar, want hoewel het soms eng is om een sportschool binnen te lopen, die eerste stap te zetten, komt iedereen hier met hetzelfde doel: afvallen.

Dat iedereen hetzelfde doel nastreeft, in welke mate dan ook, creëert eenheid. En dat is het mooie van dit programma. Iedereen is welkom, van jonge meiden die niet lekker in hun vel zitten door de onzekerheid die die extra kilo’s met zich meebrengen, tot ouderen die mobiel willen worden/blijven met oog op de toekomst.

Verandering begint bij jezelf, maar een beetje hulp is altijd makkelijk. En leuker.

Sandra

Ik ben Sandra de Vries en sinds april 2010 werkzaam bij Sportcentrum Oldambt als sportinstructrice.

Hiervoor heb ik de opleiding Aerobicstrainer A bij Fit!Vak opleidingen met succes afgerond.

Tevens heb ik o.a. bij Club Joy de Club Power instructor opleiding gevolgd, bij Train The Trainers de Gladiator workouts opleiding en de opleiding Piloxing Instructor. Om up to date te blijven betreffende de laatste nieuwtjes qua trainingen bezoek ik jaarlijks Mega Kwartaal Dagen van Club Joy, de Solid Sound Convention.

Met heel veel plezier geef ik de lessen: Club Power, Freestyle en Challenge. Het is fantastisch om mensen te kunnen helpen met gezond en fit te blijven of gezonder en fitter te worden.

Mijn les is geslaagd als de deelnemers met een voldaan, rood/bezweet en blij gezicht de zaal na de les verlaten.

Tot ziens in één van mijn lessen!

Wij zetten ons in voor jou.