Wat doet een jaar ‘T Kan Minder!

Robert (35) uit Scheemda is in januari 2018 gestart met het afslankprogramma ‘T Kan Minder. En verloor het afgelopen jaar 44.5kg!

Hij startte een jaar geleden met de volgende gegevens:

Januari 2018
Gewicht: 130.4 kg
Vet%: 43.5%
Vetmassa: 56.7
Bmi: 42.1
Spiermassa: 70.1

Huidige gegevens:
December 2018
Gewicht: 85.9 kg
Vet% 19.2 %
Vetmassa: 16.7
Bmi: 28.1
Spiermassa: 66.7

Het afgelopen jaar hebben we ook Robert begeleid en wat een resultaat heeft hij behaald! Robert is maar liefst 44.5 kg afgevallen en heeft nu een gewicht bereikt van 85.9kg!

” Exact een jaar geleden zat ik thuis en was echt helemaal klaar met mezelf. Mijn kleding paste niet meer, ik voelde me neerslachtig, vermoeid, en futloos! Geen energie en veel lichamelijke klachten aan m,n knieën en rug.

Ik wist dat ik moest afvallen, maar ik dacht dat ik het zelf wel kon maar de motivatie en doorzettingsvermogen was altijd maar van korte duur.
Een type om naar een sportschool te gaan ben ik niet, tenminste dat dacht ik.

Via Facebook zag ik foto’s van deelnemers van het afslankprogramma ‘T Kan Minder voorbij komen. Ik had al vaker foto’s voorbij zien en dacht misschien is dit wel iets.
Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht had ik de stap gezet om me in te schrijven en een jaar geleden begon ik aan mijn afvaltraject. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze stap heb gezet!

Ondanks het vele gewicht wat ik kwijt ben geraakt en dat ik me echt super fit voel, heb ik wel overtollig huid en mijn volgend doel is om in gesprek te gaan met de arts om te kijken of het mogelijk is om dit chirurgisch aan te pakken.

Wat betreft het programma kan ik iedereen aan raden om hier aan mee te doen! De begeleiding is fantastisch, het personeel van Sport en Lifestyle Oldambt zorgt er voor dat je in een leuke ongedwongen sfeer gaat sporten, ook dit heeft zeker bijgedragen aan het behalen van mijn resultaat. Dank hiervoor! ”

Robert ontzettend bedankt voor je openhartigheid en het delen van jou verhaal!

Nog 17 dagen en dan starten we met een nieuwe ronde!

Startdatum: 7 januari 2019

Meedoen?
We hebben slechts nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden want Vol = Vol

Opgeven kan via sportcentrumoldambt@gmail.com of bel met 0597432630