Robert Faber (35) uit Scheemda is in december 2017 lid geworden. In januari 2018 is Robert begonnen met het afslankprogramma ’T Kan Minder hij woog toen 130,4 kilo. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en op dit moment weegt Robert 93.5 kg. Hij is de afgelopen periode maar liefst 36,9 kg afgevallen!! Een enorme prestatie!

Tijdens ’t kan minder krijg je als deelnemer wekelijks een health check.

Tijdens een healtcheck wordt er naast je gewicht ook gekeken naar je BMI, spiermassa, vetmassa, metabolische leeftijd en vochtgehalte.

Bij de eerst health check had Robert in Januari een BMI van 42,1 (een BMI tussen de 18,5 – 25 is een gezonde BMI). Op dit moment heeft Robert een BMI van 30,2.

Ook wordt gekeken naar de metabolische leeftijd.
Robert zijn metabolische leeftijd was 49, zijn metabolische leeftijd op dit moment is 33. Zijn metabolische leeftijd is dus enorm gedaald en Robert is nu 2 jaar jonger dan hij daadwerkelijk is.
Oók het vetpercentage van Robert is enorm verminderd. Robert zijn vetpercentage was in januari 43,5% op het moment van schrijven is zijn vetpercentage 20.1% .

Daarnaast is zijn spiermassa zelfs in kilo’s toegenomen en dat terwijl Robert 36,9 kg is afgevallen
.
Robert zegt zelf nog niet klaar te zijn en is nog ontzettend gemotiveerd om de laatste kilo’s kwijt te raken. We zullen hem hierbij ondersteunen in het “Support traject”, het vervolg traject van ’t kan minder.

Robert ontzettend bedankt voor je openhartigheid en dat we je resultaten met iedereen mogen delen.

Je hebt de afgelopen maanden een enorme prestatie geleverd waar je ontzettend trots op mag zijn je bent een voorbeeld voor heel vele, Klasse! We wensen je veel succes bij het behalen van je volgend doel!