Afslankprgramma ‘T Kan Minder: Andre verliest in 7 weken tijd -20.4 kg

André Nieboer uit (48) uit Oude Pekela is 7 weken geleden begonnen met T Kan Minder en is nu -20.4 kg afgevallen!

Op de vraag hoeveel ben je nu kwijt? Antwoord André hoeveel ben ik rijker!  En zo is het maar net!

” Ik heb voor het programma gekozen omdat ik gewicht wil kwijt raken. Het programma is goed gebalanceerd en de begeleiding is top.

Lees meer

Afslankprogramma ‘T Kan Minder: Bart verliest in 6 weken -16.2 kg!

Bart Nieboer (17) uit Oude Pekela, is 6 weken geleden begonnen met ‘T Kan Minder en is nu -16.2 kg afgevallen.

“‘ Ik was zat van hoe het ging met mezelf, in mei ben ik gestart bij Oldambt omdat er echt iets moest gebeuren. Met een groep vrienden trainde ik in de krachtzaal maar echte resultaat was er niet. Ook omdat we na de training doorreden naar de Mcdonalds, onze harde werk in de sportschool was dus tevergeefs. Ik had mijn voeding niet goed onder controle, en ging telkens de mist in.Lees meer

Afslankprogramma ‘T Kan Minder: Rita verliest in 7 weken tijd -10.8 kg

Rita (55) uit Jipsinghuizen is samen met haar dochter 7 weken geleden gestart met het afslankprogramma ‘T Kan Minder en is nu 10.2 kg afgevallen.

Lees meer

Gina (47) raakt met ‘T Kan Minder 22.5kg kwijt!

Gina (47) uit Heiligerlee is een van de vele deelnemers die aan het afslankprogramma ‘T Kan Minder meedoet. Ze is in januari 2019 gestart en is nu -22.5 kg afgevallen.

Lees meer

Patrick (35) verliest met ‘T Kan Minder -17.8 kg

Patrick (35) uit Beerta is in april gestart met ‘T Kan Minder en is de afgelopen weken 17.8 kg afgevallen.

Lees meer

Erika (55) verliest met T’Kan Minder in 6 maanden tijd -36 kg!

Erika (55) uit Blauwestad is Januari 2019 begonnen met het afslankprogramma ‘T Kan Minder en is de afgelopen periode -36 kg afgevallen!

Lees meer

Janet verliest met ‘T Kan Minder -27.5 kg in 6 maanden tijd.

Janet (32) uit Scheemda is in januari gestart met ‘T Kan Minder en is nu -27.5 kg afgevallen! Wat een top prestatie!

Lees meer

Afslankprogramma ‘T Kan Minder: Monique verliest 21 kg sinds januari 2019!

ik had echt niet verwacht zo snel en zo veel af te vallen. Het volgen van de week schema’s is prima te doen. Gevarieerd niet moeilijk en lekkere gerechten, ik had echt verwacht de pizza’s etc meer te missen.

Lees meer

Afslankprogramma ‘T Kan Minder: Richard verliest in 12 weken 25 kg!

 

Ik heb voor het ‘T Kan Minder gekozen omdat ik 4 maanden gelden een prachtige dochter heb gekregen, en toen heb ik de knop omgezet. Het was tijd om fit te worden voor mezelf en mijn dochter.

Lees meer

Janita (34) verliest met ‘T Kan Minder 16kg.

Het vergaat me super goed, alleen de eerste twee weken vond ik het zwaar vanwege het nieuwe eetpatroon. maar voor de rest ben ik helemaal geen obstakels tegen gekomen.

Lees meer

Janine (47) verliest met ‘T Kan Minder 30 kg!

“‘ Ik heb gekozen voor ‘T Kan Minder omdat ik niet de moed had om zelf af te vallen, het was een hele stap om te gaan maar ik ben blij dat ik ben gegaan.

Lees meer

Imca (51) van maat 48 naar maatje 38

Imca (51) uit Veendam is in januari 2018 begonnen met het afslankprogramma ‘T Kan Minder en is nu -38 kg afgevallen!

Lees meer

Yvonne (60)

Cindy (22)

De afgelopen 6 weken hebben we Cindy Feringa gevolgd.

In week 3 hebben we een tussentijdse foto van Cindy gemaakt, ze was toen al 6.7 kg afgevallen.

Inmiddels zijn we aangekomen in week 6 en is Cindy nu maar liefst 11.7 kg afgevallen.

Lees meer

Julia (18)

Julia (18) uit Winschoten is in september gestart met het afslankprogramma ‘T Kan Minder. Na 6 weken was Julia al 16 kg afgevallen!

Inmiddels zijn de 12 weken van ‘T Kan Minder achter de rug en is Julia bezig met de tweede week van Support.

In 14 weken tijd is Julia maar liefst 24.8 kg afgevallen! Wat een fantastische resultaat!

Lees meer

Helma (32)

Ook Helma (32) uit Scheemda, is een van de vele deelnemers die in september gestart is met het afslankprogramma ‘T Kan Minder.

Inmiddels zijn de 12 weken van ‘T Kan Minder achter de rug en is Helma bezig met de tweede week van Support.

In 14 weken tijd is Helma maar liefst 19.7 kg afgevallen. Een geweldige prestatie!

Lees meer

Robert Faber (35)

Wat doet een jaar ‘T Kan Minder!

Lees meer

Astrid (45)

Astrid (45) uit Winschoten is in april gestart met het afslankprogranma ‘T Kan Minder. De afgelopen 11 weken is ze hard bezig geweest om haar gestelde doelstelling te behalen, en niet geheel zonder resultaat!Lees meer

Janine (37)

Janine (37) uit Winschoten is in april gestart met het afslankprogranma ‘T Kan Minder. De afgelopen 12 weken is ze hard bezig geweest om haar gestelde doelstelling te behalen, en niet geheel zonder resultaat!Lees meer

Maaike (34)

Maaike (34) uit Winschoten is in april gestart met het afslankprogranma ‘T Kan Minder. De afgelopen 12 weken is ze hard bezig geweest om haar gestelde doelstelling te behalen, en niet geheel zonder resultaat!Lees meer

Denise (22)

Denise (22) uit Nieuweschans is in april gestart met het afslankprogramma ‘T Kan Minder. De afgelopen 12 weken is ze hard bezig geweest om haar gestelde doelstelling te behalen, en niet geheel zonder resultaat!

Lees meer

Marc (28)

Marc (28) uit Nieuwe Pekela is in april gestart met het afslankprogramma ‘T Kan Minder. De afgelopen weken is hij hard bezig geweest om zijn gestelde doelstelling te behalen, en niet geheel zonder resultaat!Lees meer

Ingrid (39) en Marton (18)

Ingrid (39) en Marton (18) uit Nieuwe Pekela zijn in april 2018 begonnen met het afslankprogramma ‘T Kan Minder. De afgelopen weken zijn ze hard bezig geweest om hun gestelde doelstelling te behalenLees meer

Janine uit Heiligerlee

Janine uit Heiligerlee is in Januari 2018 begonnen met het afslankprogramma ‘T Kan Minder. Na 12 weken ‘T Kan Minder is Janine verder gegaan met het na-traject Support en ze is nu inmiddels 27.1 kg afgevallen.Lees meer

Martin en Manon

Martin en Manon uit Winschoten zijn in Januari 2018 gestart met het afslankprogramma ‘T Kan Minder. Na 12 weken ‘T Kan Minder zijn ze verder gegaan met het na-traject Support en ze zijn nu inmiddels samen maar liefst 55.2 kg afgevallen!Lees meer

Claudia (25)

In januari 2018 is Claudia (25) gestart met het afslankprogramma ’T Kan Minder. Na dit programma van 12 weken is ze doorgegaan met het vervolgtraject, support. Op het moment van schrijven is Claudia Lees meer

Esther (32 )

In januari 2018 is Esther (32 ) uit Scheemda, gestart met het afslankprogramma ’T Kan Minder. Na dit programma van 12 weken is ze doorgegaan met het vervolgtraject, Support.
Op het moment van schrijven is Esther maar liefs 25.8 kg afgevallen

Lees meer

Jessica Takens (35)

Jessica Takens (35) uit Finsterwolde is in April begonnen met het afslankprogramma ’t Kan minder. Jessica is gestart met een gewicht van 100 kg. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en op dit moment weegt Jessica 86,5 kg. Jessica is nu 13,5 kg lichter!
Lees meer

Monique Hesseling (30 jaar)

Monique Hesseling (30 jaar) uit Finsterwolde is in januari 2018 gestart met ons afslankprogramma ’t kan minder. Tijdens ’t kan minder is Monique maar liefst 17,7 kg afgevallen. Na de cursus van 12 weken is Monique verder gegaan met ’t kan minder support. Het vervolg traject van ’t kan minder. Tijdens ’t kan minder support is Monique ook nog bijna 7,8 kg afgevallen. Totaal is Monique 23,5 kg lichter dan in januari !!!

Lees meer

Robert Faber (35)

Robert Faber (35) uit Scheemda is in december 2017 lid geworden. In januari 2018 is Robert begonnen met het afslankprogramma ’T Kan Minder hij woog toen 130,4 kilo. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en op dit moment weegt Robert 93.5 kg. Hij is de afgelopen periode maar liefst 36,9 kg afgevallen!! Een enorme prestatie!

Tijdens ’t kan minder krijg je als deelnemer wekelijks een health check.

Lees meer

Wij zetten ons in voor jou.