Ingrediënten per persoon:
* 125 gr kipfiletreepjes (met shoarmakruiden)
* 100 g wortels, geschrapt, in dunne plakjes
* 2 el crème fraîche (light)
* 1 zakje gekookte wijnzuurkool
* 2 el blanke rozijnen
* 50 g oude kaas 30+, geraspt
Bereiding:
* Verwarm de oven voor op 225 °C.
* Verhit 1 eetlepel vloeibare margarine of olie in de koekenpan en bak het vlees.
* Voeg de worteltjes aan het vlees toe en laat ze een aantal minuten meebakken. Haal het vleesmengsel van het vuur en meng er de crème fraîche door.
* Doe de zuurkool in een kom en meng er de rozijnen door.
* Verdeel het vleesmengsel over de bodem van de ingevette ovenschaal en schep daarop de zuurkool.
* Strooi de kaas erover en bak de zuurkoolschotel in ca. 15minuten goudbruin.