Ingrediënten voor 1 persoon

* 1 courgette
* 1 blik tonijn of makreel in olijfolie
* 1 rode paprika, fijn gesneden.
* 1 ui, gesnipperd
* 1 teen knoflook, fijn gesneden.* 1 eetlepel Italiaanse kruiden
* 50 gram geraspte 20 of 30+ kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de courgette in de lengte en schrap met een lepel de kern met zaden eruit. Leg de courgettehelften naast elkaar in de oven schaal. Giet de tonijn/ makreel af. Vang de olie op (dit gebruik je verder niet meer). Verdeel het visvlees in kleine stukjes. Meng in een kom de paprika, de ui, de knoflook, de Italiaanse kruiden en vis. Vul de courgettehelften hiermee, druk de vulling stevig aan. Schep wat over is er losjes op en strooi er wat kaas over. Dek de schaal af met aluminiumfolie en schuif de schaal 40 minuten in de oven. Verwijder na 20 minuten het aluminium folie.